Jonge Honden

TICK steunt de Jonge Honden op verschillende manieren al vele jaren. Een belangrijk initiatief van de Jonge Honden is de realisatie van de jaarlijkse reis naar de top van de reclamewereld, het Cannes International Festival of Creativity.

Jonge Honden organiseert activiteiten zoals pitches, waarmee geld wordt binnengehaald voor de financiering van de Cannes week.

De afgelopen jaren heeft TICK er met het oog op de statutaire doelstellingen voor gekozen om voor de beste Jonge Honden teams op het gebied van Film en Cyber de kosten voor hun reis met de fameuze Jonge Honden bus naar Cannes en hun deelname aan de Young Lions Competition mede mogelijk te maken.

Stichting TICK | p/a Buro Blanchard | Pijnboomstraat 38 | 2023 VS Haarlem | Kvk nr. 32073327

Telefoon: 023-620 03 05 | Mobiel: 06 50 20 56 72 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.